Profiel

De advocaten van TOON adviseren u graag.

TOON adviseert op het gebied van aansprakelijkheid voor bestuurders, commissarissen, aandeelhouders en accountants. Ook voor het maken of beoordelen van contracten en het adviseren of procederen over een contractueel geschil kunt u bij TOON terecht.

Daarnaast helpt TOON u ook graag bij al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht. Wij richten ons op collectief en individueel ontslagrecht, reorganisaties, fusies en medezeggenschap. Ook zijn wij gespecialiseerd in de Wet Normering Topinkomens en hebben de advocaten van TOON een bijzondere interesse in zorggerelateerde onderwerpen.

Aladár Bleeker treedt vanuit TOON op als adviseur voor organisaties die willen of moeten veranderen. Voor organisaties en teams treedt Aladár naast adviseur op als facilitator of coach om een sessie, teamdag, of communicatie -of verandertraject te begeleiden. Hij helpt organisaties om in co-creatie verander- en verbetertrajecten en programma’s gericht op onderlinge communicatie en organisatieontwikkeling vorm te geven. Als coach begeleidt Aladár professionals en teams in hun persoonlijke en professionele groei en ontwikkeling.

Team

Specialisten met jarenlange ervaring.

De advocaten van TOON hebben jarenlange ervaring, zowel bij toonaangevende Zuidas-kantoren als bij middelgrote boutiques. Bij TOON brengen zij diepgaande inhoudelijke deskundigheid en echte persoonlijke aandacht samen voor u en uw zaak.

Lees meer

Contact

Hulp nodig van onze specialisten?

info@toonadvocaten.com
Mail ons
+31 20 247 18 00
Bel ons