Team

Karen Harmsen
Merel Goldschmidt
Floris Werners
Nina Nypels
Aladár Bleeker
Marcel van Rosmalen

Vacatures

Karen Harmsen

Advocaat

Karen heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van het vermogensrecht (contracten- en aansprakelijkheidsrecht, financiering en zekerheden), het insolventierecht en het jaarrekeningenrecht. Omdat Karen niet alleen rechten heeft gestudeerd, maar ook de opleiding tot registeraccountant heeft afgerond, maakt zij daarbij gebruik van zowel juridische als bedrijfseconomische en accountantstechnische expertise.

Karen is parttime hoogleraar ondernemings- en jaarrekeningenrecht aan de UvA.

Buiten kantoortijden gaat onze kantoorhond (Einstein) met Karen mee naar huis.

Merel Goldschmidt

Advocaat

Merel is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Zij heeft de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond. Merel is redacteur en annotator van GZR Updates en lid van de Raad van Toezicht van Filmhuis Den Haag. Tijdens carnaval is Merel in Kruikenstad te vinden en verder is zij blij om in de buurt van het strand te wonen.

Floris Werners

ADVOCAAT

Floris houdt zich bezig met het proces- en aansprakelijkheidsrecht (corporate en commercial litigation). Floris staat bedrijven, bestuurders en commissarissen bij in aansprakelijkheidsgeschillen. Daarnaast heeft hij ook ervaring in beroepsaansprakelijkheid, waaronder tuchtrechtelijke procedures (van met name advocaten en notarissen).

Nina Nypels

ADVOCAAT

Nina werkt sinds 2021 als advocaat en versterkt sinds 2024 de arbeidsrechtelijke praktijk van TOON. Ze adviseert en procedeert onder meer over ontslagrecht, medezeggenschap en overgang van onderneming.

Nina behaalde cum laude haar master Arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft tijdens haar bachelor ook een semester International Law gestudeerd aan de Universitat de Barcelona. Als ze niet aan het werk is, is Nina te vinden in de culturele scene van Amsterdam. Ze is een liefhebber van theater en muziek.

Aladár Bleeker

COO

Aladár Bleeker is COO van TOON. Hij zorgt ervoor dat iedereen bij TOON zich kan toeleggen op zijn/haar praktijk.

Aladár heeft achtereenvolgens jarenlang ervaring als head of human resources bij een TOONaangevend Zuidas-kantoor en partner bij een boutique, waar hij zich toelegde op business development en client relations. Mede op basis van die ervaring adviseert Aladár bedrijven en organisaties over de inrichting van de organisatie, human resources en de samenstelling van hun (juridische) teams. Tevens coacht Aladár teams en individuele teamleden.

Aladár is lid van de raad van advies van het Van Gogh Museum en werkt graag in zijn eigen tuin en in de tuin van een ander.

Marcel van Rosmalen

Office Manager

Marcel van Rosmalen is als office manager de steun en toeverlaat van TOON. Hij heeft jarenlange ervaring als personal assistant van advocaten bij zowel internationale als kleine(re) kantoren. Buiten kantooruren geeft Marcel groepstrainingen in de sportschool.

Vacatures

TOON zoekt:

  • (Senior) medewerk(st)er (corporate) litigation/insolventierecht: TOON heeft een brede civiel- en insolventierechtelijke advies- en procespraktijk en heeft plaats voor een inhoudelijk gedreven, ondernemende advocaat. Je werkt samen met Karen Harmsen en hebt ook alle ruimte om een eigen praktijk op te bouwen.
  • Enthousiaste studentstagiaires die willen leren van en bijdragen aan kantoor. Je werkt samen met het hele team van TOON binnen de verschillende expertises.

Mocht je interesse hebben in bovenstaande vacature(s) of gewoon meer over TOON willen weten (voor een eventuele toekomstige overstap), stuur één van ons een e-mail voor nadere informatie of een kop koffie. Wij kijken er naar uit!

Contact

Hulp nodig van onze specialisten?

info@toonadvocaten.com
Mail ons
+31 20 247 18 00
Bel ons